Plejeinstruktioner

Sko

Hvis du rengør dine sko regelmæssigt, vil du øge levetiden på dem. Hvis skoene bliver snavsede, skal du vaske eller børste snavs af med en fugtig klud med varmt vand og mild sæbe eller en blød børste

Hvis dine sko bliver våde, skal du tørre dem af med en blød, ren klud. Fjern snørebåndene og åbn skoene. Lad derefter skoene tørre i et naturligt/varmt miljø. Hvis skoene er våde eller fugtige indvendigt, anbefaler vi, at du placerer noget i skoene for at absorbere vandet, f.eks. avispapir. Tør ikke sko i tørretumbler, heller ikke i direkte sollys, da dette kan beskadige skoene.

Brug skohorn, når du tager på skoene, så hælbetræk holder længere.

Udskift snørebånd - gamle sko er som nye!


Lærred: Hvis skoene bliver snavsede, skal du vaske eller børste snavs af med en fugtig klud med varmt vand og mild sæbe eller en blød børste. Brug en imprægneringsspray med tekstil for at beskytte skoene. 

 

Læder: Tør snavs af med en fugtig klud. Ved vanskelige pletter skal du bruge læderrenser til at fjerne dem. Lad skoene tørre, og brug derefter en skokrem til at blødgøre og beskytte læderet. Afslut med en imprægneringsspray for at beskytte dine sko mod fugt og snavs.


Ruskind/nubuck: Ruskind og nubuck er et følsomt materiale, og derfor bør skoene undgås at blive udsat for snavs og fugt. Brug en ruskindbørste og en ruskindserviet til at fjerne pletter og til at gøre ruskindmaterialet ru. Vi anbefaler, at du sprøjter dine sko med en beskyttende imprægneringsspray, der fungerer for ruskind / nubuck.


Hvis du har brug for at reparere eller vedligeholde dine sko med en skomager, så kontakt os, så hjælper vi dig med at finde en lokal skomager, som vi arbejder med!

 

Tøj/jakker

Følg vaskeanvisningerne inde i tøjet. Hvis der f.eks. Er løse dele på jakken, skal du fjerne dem inden vask.


Hvis du har spørgsmål vedrørende pleje af dine produkter, bedes du kontakte os på telefon +45 33-60 13 60 eller info@lantan.dk, så hjælper vi dig!