R.M. Williams historie går tilbage til 1932, da Reginald Murray Williams grundlagde virksomheden i Adelaide, Australien. Det var allerede dengang, at R.M. Williams skabte sine første støvler med elastik i siderne, som var grundlaget for den ikoniske R.M. Williams støvler.


Selv i dag er de legendariske støvler i Australien lavet af et stykke premium læder og en konstruktion, der gør det muligt at reparere og udskifte alle dele..

Laidback London blev grundlagt i 2001 af Muhammad i London. Muhammad, der er født og opvokset i Mombasa, Kenya, bar en traditionel og lokalt fremstillet sandal fra Kenya til England.


Laidback London sandaler og støvler er lavet af en lille gruppe håndværkere på forhånd i en landsby i Kenya.

Superga blev startet i 1911 i Torino, Italien, da Walter Martiny begyndte at producere sko med gummisål. I 1925 udvidede Walter sit design med en ny sko med en vulkaniseret gummisål, og den ikoniske Superga 2750 Cotu Classic blev født. Efter krigen genstartede Superga produktionen, og derefter blev sortimentet udvidet til også at omfatte sneakers i høj kvalitet i forskellige varianter. I 1970'erne blev sortimentet yderligere udvidet ved at tilføje sportssko med forskellige tekniske egenskaber til sortimentet.


I dag udover sportssko og klassiske sneakers indeholder det store sortiment en bred vifte af stilarter og farver af alle slags. Superga ikke kun en sko til smarte italienere, der bærer dem fra byen til stranden, men en åbenbar sko i garderoben hos alle fashionistas rundt om i verden. Fordi der er en Superga model til alle.

Det brasilianske mærke Havaianas har fremstillet flipflops siden 1962 og var også det første med flipflops i Brasilien. I 1966 patenterede Havaiana sin gummiflipflop med to stropper.


Selv i dag er Havaianas flipflops utrolig populære, og i de år, der er gået siden 1962, er sortimentet blevet udvidet til flere farver og modeller. Vi har Havaianas fra størrelse 18/19 til 47/48, der er et par flip-flops til alle!

I løbet af den varme New York sommer 2010 grundlagde Nick Brown mærket Soludos med traditionelle spanske espadriller.


Skoene var pæne nok til aftener, behagelige i den hævende varme og perfekte til at gå på stranden i, han vidste, at de ville være de perfekte sommersko.


Med intet lignende på markedet besluttede Nick at transportere en dosis middelhavssol til USA, og Soludos blev født. Navnet er taget fra den spanske "salud", som betyder glæde og "sol", som svarer til solen, danner sammen "glæd dig til solen"!


Soludoer blev først set på venner, familie og de lokale i SoHo, og spredte sig hurtigt overalt til folk på udkig efter den unikke sommerånd.

Mærket Wiggys blev startet med innovation, design og fremstilling af soveposer i 1980'erne, det har siden udviklet sig til funktionelt overtøj.


Stoffet, polstringen og foringen på jakken er udelukkende lavet af genanvendt GRS-certificeret polyester. Wiggys arbejder for at gøre minimal brug af materialer og stræber efter at bruge monomaterialer, der har en bedre mulighed for fibergenbrug.


Primeboots har eksisteret i 200 år, støvler, der blev lavet til minearbejdere i Spanien.

Støvler, der modstår hårdt arbejde og slid.


Primeboots arbejder konstant på at reducere negative miljøpåvirkninger og forbrugseffekter.Way jakke lavet: let, behagelig og helt vandtæt, Komponenter produceres hovedsageligt lokalt i Spanien og Italien. Primeboots stræber efter at skaffe materialer i det nærområdet, der mødes de stillede krav til kvalitet, så alle byggesten i produkter har lang levetid og kan udskiftes, når de har gjort deres ting.

Alle sko er goodyear welted og er derfor velegnede til at skifte komponenter på, sålen kan udskiftes, når den bæres både en, to og tre gange.